Ci-Vision vervult jouw woonwensen en creëert een thuis dat bij jou past

06 51 25 35 23

info@ci-vision.nl
Full Concept


Tevens biedt stylingburo Civision u de mogelijkheid voor hulp bij de inrichting van uw woning. Er kan vaak zoveel meer met bijvoorbeeld woningen die nog gebouwd moeten worden. Het is dan vaak heel moeilijk om de woning vanaf papier te moeten inrichten. Door onze ervaring en visuele inzicht kunnen wij u helpen om de woning misschien al voor de bouw nog net even iets mee te geven, waardoor de woning net dat beetje extra krijgt. Vaak zullen eventuele kosten nu nog relatief laag zijn, maar voor een grote waardevermeerdering van de woning zorgen.

Ook al bestaande woningen kunnen een ware metamorfose ondergaan, zodat u weer jaren fijn in een lichte ruime woning kunt wonen, en een eventuele verhuizing niet nodig blijkt te zijn. Wij kunnen u helpen met de kleuren, inrichting en eventueel mee voor de inkoop; alles is mogelijk, net wat u het prettigst vindt. Door onze jarenlange ervaring hoeft u niet meer alle winkels af, want wij weten meestal al wel waar we moeten zijn als specifieke artikelen of meubels nodig zijn.

voor

na


Tuin


Ook voor uw tuin bieden wij de mogelijkheid voor een totaal styling concept. Door onze nauwe samenwerking met Bakker Tuinbestrating, die gespecialiseerd is in het bestraten en aanleggen van tuinen, komen we vaak op de mooiste en creatiefste ideeën. Ook hier staat het lekker kunnen leven en genieten van uw tuin weer voorop. Een buitenkeuken, loungehoeken en speelplekken voor de kinderen zijn voorbeelden van lekkere leef tuinen. Dit hoeft niet per se in de grootste tuinen, u zult verbaasd staan wat er ook allemaal in een kleine tuin gecreëerd kan worden! Neem hier contact met ons op om te kijken wat er voor u allemaal mogelijk is!