Ci-Vision vervult jouw woonwensen en creëert een thuis dat bij jou past

06 51 25 35 23

info@ci-vision.nl

Testimonials


Civision heeft vele tevreden klanten geholpen hun woning zo aantrekkelijk en sfeervol mogelijk te maken. Lees hieronder wat reacties.


"Naar aanleiding van het te koop zetten van onze woning, kregen we via de makelaar, Ci-vision een ochtend op bezoek. Cindy zette op die ochtend wat verbeterpunten op papier. Na drie maanden zelf klussen en het afwerken van bijna alle punten, kwam er toch een bord in de tuin. Het werk en het geld verdiende zich zelf terug, want het is met een week verkocht voor niet veel minder dan de vraagprijs. Wij zijn blij met de samenwerking van Civision en de makelaar."

Fam. Baardman, Anna Paulowna


"Nadat ons huis al een jaar te koop stond hebben wij Civision benaderd om ons te helpen. Cindy heeft ons diverse tips gegeven en is zelf mee geweest om de benodigde spullen aan te schaffen. Nadat onze woning met relatief kleine aanpassingen opnieuw door Cindy op de foto is gezet, en zij die vervolgens weer naar de makelaar heeft verstuurd, hadden wij opeens weer meerdere kijkers. Binnen twee weken hadden wij een goed bod en was ons huis verkocht! De spullen die we nieuw aangeschaft hadden staan nu ook fantastisch in ons nieuwe huis! Hadden we dit maar gedaan voordat het in de verkoop kwam, had ons heel wat stress gescheeld".

Fam. Groot, Middenmeer


"Cindy Smit van Civision is een woningstyliste die ik elke huiseigenaar kan aanraden. Pro actief en persoonlijk. Vanaf het begin dat wij met haar samenwerken hebben wij haar leren kennen als een enthousiaste en zeer vakkundige woningstyliste. Menig woning is na haar stylingadvies binnen enkele weken verkocht! Cindy is open en prettig mee te werken. Een aanrader!"

Chris de Vroom, Noordstad Makelaardij van Twillert, Den Helder.