Ci-Vision vervult jouw woonwensen en creëert een thuis dat bij jou past

06 51 25 35 23

info@ci-vision.nl
Verkoop Styling


Bij de verkoop van uw huis is het van groot belang dat uw woning er zo optimaal mogelijk uitziet en nog belangrijker, goed aanvoelt. Net zoals het voor u belangrijk is u goed te voelen in uw huis, zo is dit ook in belang van de potentiële koper. Deze moet zich als het ware meteen thuis voelen en een goed gevoel krijgen zodra hij de drempel van uw woning overgaat.

De presentatie van uw huis en dan met name de eerste indruk is bepalend voor het koopproces. Volgens deskundigen zijn de eerste 15 seconden het belangrijkst. Verder staan er op dit moment gemiddeld meer woningen te koop dan gebruikelijk en is de gemiddelde verkooptijd langer dan voorheen. Het is dus erg belangrijk om er positief tussenuit te springen.

Wat is verkoopstyling?

Verkoopstyling is een nieuw fenomeen in Nederland. In Amerika en Engeland wordt er echter al veel gebruik van gemaakt en hoort het bij het verkopen van een huis. Verkoopstyling is een advies op maat ten behoeve van de verkoop van uw woning. Hiervoor komen wij bij u thuis en geven direct adviezen die betrekking hebben op de presentatie van uw woning. We geven aan wat er veranderd dient te worden en waarom dit uw huis aantrekkelijker maakt voor een kijker. Er zijn veel simpele manieren om de woning groter, lichter en gezelliger te maken. Iedere woning heeft wel bepaalde plus punten die de woning aantrekkelijk zullen maken. De bewoners zien dit vaak niet meer, en met de hulp van een verkoopstylist kunnen we deze plus punten van een woning weer benadrukken.

We doorlopen in 2,5 tot 3 uur uw gehele woning en met behulp van onze styling adviezen kunt u daarna zelf uw woning verkoopklaar maken. Er zullen terplekke voorbeelden gegeven worden en alles wordt per kamer opgeschreven. Aan het einde van het gesprek krijgt u het rapport en nog enkele schriftelijke tips om uw woning zo optimaal mogelijk in de verkoop te kunnen zetten en om er dus ook zo'n hoog mogelijke verkoopprijs te behalen. Een verkoopstyling verdient zichzelf dus terug. Een verkoopstyling rapport kost u bij Civision maar 129,95. (incl.btw) .

Daarnaast zult u misschien kosten maken die betrekking hebben op de adviezen die u krijgt. Deze uitgaven zult u voor u zelf moeten afwegen tegen eventueel sneller verkopen van uw woning, bijvoorbeeld als het gaat om het schilderen van een wandje of iets dergelijks. Vaak zal blijken dat deze kleine investering positief is voor de waardebepaling van uw huis.

Soms zult u het advies krijgen bepaalde accessoires aan te schaffen met als doel de woning gezelliger te maken. Houdt dan in gedachten dat deze artikelen uiteraard van uw zelf zijn en u ze gewoon mee neemt als u gaat verhuizen. Onderzoek heeft uitgewezen dat voor 100 euro aan investering om uw huis er beter uit te laten zien, beter werkt dan 1000 euro van de vraagprijs af!

Heeft u interesse om een afspraak te maken met onze verkoopstylist, dan kunt u bellen voor een afspraak of via uw makelaar een afspraak regelen. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen als u geïnteresseerd bent in een interieuradvies of een volledig advies op maat voor b.v. een nieuw te bouwen woning incl. tuinaanleg.

CiVision,
Koningsweg 31,
1778JN Westerland.
06-51253523

Tenslotte

Een verkoopstyling rapport is een advies om uw huis zo aantrekkelijk mogelijk op de verkoopmarkt te brengen. Wij kunnen u niet de garantie bieden dat het huis ook daadwerkelijk direct verkocht wordt. Wel heeft u de wetenschap dat u er alles aan gedaan heeft om uw huis zo goed mogelijk in de markt te zetten.

.