Ci-Vision vervult jouw woonwensen en creëert een thuis dat bij jou past

06 51 25 35 23

info@ci-vision.nl


Nieuwbouw of verbouw


Een verbouwing of een nieuw huis laten bouwen zijn altijd ingrijpende gebeurtenissen. Juist hier kan stylingburo Civision heel veel voor een klant betekenen. Wij kunnen samen met u kijken naar de bouwtekening om te kijken of alles uit de woning gehaald is wat er in zit. Door het “anders” te bekijken komen de leukste en de creatiefste ideeën nog voor de bouw tot stand.

De kracht van civision is dat zij vindt dat een huis als een handschoen om de bewoners heen moet passen en niet dat de bewoners zich aan hun huis moeten aanpassen.

Hierdoor zijn er de fijnste 'leef huizen' ontstaan voor onze klanten. Zelfs bouwbedrijven raden vóór de bouw aan om eerst met Civision om de tafel te gaan en te kijken wat de mogelijkheden zijn. Van ontwerp van een huis tot volledige begeleiding tijdens de bouw: alles is mogelijk.


Daarnaast zijn er natuurlijk veel mensen die besloten hebben om toch in hun bestaande woning te blijven en die kunnen wij helpen met tekeningen en ideeën voor wat er allemaal mogelijk is met hun woning. Het is vanzelfsprekend dat voor het vervolgtraject van inrichting u ook volledig bij ons terecht kunt. Eigenlijk is dit al het begin van het traject, zodat alle wensen tijdens de bouw vervult kunnen worden.

Het ontzorgen en begeleiden tijdens dit soort projecten blijkt voor veel mensen een rustpunt te zijn tijdens hectische verbouwingen. Stylingburo Civision bekijkt en bespreekt wat de klant wil. Wij verkopen zelf geen meubelen zo kunnen wij per project het beste uit de wens van de klant halen en niet persé onze eigen artikelen willen verkopen. Wij werken hiervoor samen met diverse gerenommeerde bedrijven. Desgewenst kan al het voorwerk voor de inrichting voor u gedaan worden. Zo hoeft u uiteindelijk alleen nog maar te genieten van de voorpret van uw nieuwe woning.

Ontzorgen is hierbij het toverwoord!


Neem voor vragen en mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op.